• About Us Banner

 Despre noi   |   oglinzi  decorative   |   rame tablouri   |   rame oglinzi   |   inramari profesionale

Firma Holzart Fabrik a fost înființată în Cluj-Napoca, ca urmare a pasiunii noastre față de artă și nu în ultimul rând pentru oglinzi sau rame tablouri. Holzart Fabrik vă propune o gamă variată de profile din lemn pentru rame tablouri, rame oglinzi sau oglinzi decorative cât și serviciul de inramari profesionale. Deasemenea producem în prezent o gamă de peste 100 de modele de oglinzi decorative în peste 10 dimensiuni fiecare, toate oglinzile având ramă de lemn și oglindă cristal.

Ramele sunt un suport care oferă protecție și îmbunătățesc farmecul vizual al tablourilor, fotografiilor, al imaginilor în general. O ramă potrivit aleasă, evidențiază lucrarea artistică și are rolul de a spori elementele cheie ale imaginii. 

Deasemenea, o casă fără oglinzi, nu se poate și asta pentru că oglinda este unul din elementele esențiale de decor din casă, având multiple roluri si efecte. Producem oglinzi decorative cu dimensiuni standard dar și dimensiuni atipice cu rame de lemn în format drept, rame rotunde sau rame ovale. Indiferent ca vorbim de oglinda baie, oglida hol, oglinda living, oglinda dormitor sau orice alte oglinzi decorative, Holzart Fabrik este cea mai bună și mai sigură variantă pentru Dumneavoastră.

Și pentru că Lumina este cea care pune lucrurile frumoase în valoare și ne influențează în permanență calitatea vieții, ne-am gândit să începem să ne jucăm cu bucăți de sticlă colorată in masă. Fie ea sticlă de Murano, Spectrum,Wissmach sau Lambers, în joaca noastră cu ea am încercat să "manipulam" Lumina, de-a o colora, de-ai da posibilitatea să ne inducă o permanentă stare de bine. Astfel, în joaca noastră am reușit să creem vitralii sau oglinzi vitrate, unele dintre ele, azi, sunt piese de artă datorită expozițiilor din care au făcut parte.

Cu certitudine în paginile urmatoare veți găsi produsele pe care le căutați precum, rame tablouri, rame fotografie, oglinzi decorative, table de scris cu creta cât și alte informații care vă vor îndeplinii cerințele dumneavoastră.