Blog

Alegerea perfectă a unei oglinzi

11 octombrie 2018 21:27:25 EEST

Oglinzile sunt folosite in fiecare casa ca si accesoriu decorativ. Prin marimea si forma lor, oglinzile reusesc sa creeze impresia unui spatiu mai amplu si mai luminos. Ne ajuta sa ne aranjam tinuta inainte de a iesi din casa. Practic, ne completeaza caminul. Este vorba despre oglinzi si despre cum le putem alege pe cele mai potrivite pentru a se integra in ambientul locuintei.

Citește Mai Mult
Postat în Noutăți de: MIRCEA Holz-art

Oglinda. Rame pentru oglinzi

29 noiembrie 2017 15:13:46 EET

Oglinda nu reprezintă doar un simplu obiect in casa. Odată aleasă rama potrivită, care să decoreze oglinda in sine, ea devine un corp de mobilier si totodată un obiect decorativ. Oglinzile trebuiesc astfel asezate in interiorul casei astfel încât lumina reflectată in ele sa inunde spatiul, să aducă lumina in interior.

De preferință, oglinzile trebuie sa fie suficient de înalte, ideal ar trebui sa inceapă de la nivelul podelei si să fie cât mai inalte, să reflete corpul în întregime.

Importam si producem o gama larga de rame pentru oglinzi, iar la cerere putem finisa ramele in functie de dorintele clientilor. Cu noi aveti garantia calitati si a pretului cel mai mic !

Postat în Noutăți de: MIRCEA URSU

Hello world!

17 noiembrie 2017 11:16:39 EET

Aceasta este prima postare!

Postat în Noutăți de: "Blugento" Admin