MIRROR by ART

MIRROR by ART

  • CONNECT I

    Oglinda Connect I aduce arta în casa ta. Colectia Connect combină perfect formele grafice ale designer-ei Louise Mertens cu suprafețele reflectorizante. O compoziție de elemente negre și transparente care lucrează împreună cu oglinzi clare. Detaliile subtile, cum ar fi structura hârtiei, care a stat la baza desenului, dau acea textura extra. Cu o înălțime de 150 cm, este o parte completă a interiorului dvs. care se îmbină perfect cu Connect II. Ediția mai mică Connect III este dimensiunea perfectă pentru a împodobi spații mai modeste.

  • CONNECT II

    Oglinda Connect II aduce arta în casa ta. Colectia Connect combină perfect formele grafice ale designer-ei Louise Mertens cu suprafețele reflectorizante. O compoziție de elemente negre și transparente care lucrează împreună cu oglinzi clare. Detaliile subtile, cum ar fi structura hârtiei, care a stat la baza desenului, dau acea textura extra. Cu o înălțime de 150 cm, este o parte completă a interiorului dvs. care se îmbină perfect cu Connect I. Ediția mai mică Connect III este dimensiunea perfectă pentru a împodobi spații mai modeste.

  • CONNECT III

    Oglinda Connect III aduce arta în casa ta. Colectia Connect combină perfect formele grafice ale designer-ei Louise Mertens cu suprafețele reflectorizante. O compoziție de elemente negre și transparente care lucrează împreună cu oglinzi clare. Detaliile subtile dau acea textura suplimentara. Edițiile mai mari Connect I și II sunt ideale pentru încăperi mai mari și se combină perfect împreună.

Grilă Listă
Grilă Listă