Servicii

  • Inramari Oglinzi

    Inramari oglinzi – este un serviciu oferit clienților noștri pentru a realiza oglinzi decorative de efect. Producem o gamă diversă de oglinzi de perete în format standard, de asemenea executăm și oglinzi la comanda, în funcție de cerințele clienților. Indiferent de tipul de oglindă, oglinda baie, oglinda hol, oglinda living, oglinda rotunda sau ovala, cu siguranță noi găsim o soluție optimă pentru spațiul Dvs.

  • Inramari Tablouri

    Prin serviciul de inramari tablouri punem la dispoziția clienților noștri o gamă de peste 150 modele de rame tablouri, rame foto, rame oglinzi și rame grafica. Oferim posibilitatea clienților noștri prin aceste servicii de inramari tablouri, inramari oglinzi, inramari goblene, inramari fotografie sau inramari grafică să pună în valoare lucrările de artă pe care le dețin sau să creeze amenajări interioare de efect. 

  • Debitare Oglinzi

    Debitări oglinzi – acest serviciu vine in sprijinul clienților care nu vor să beneficieze de serviciul nostru de inramare oglinzi dar doresc să achiziționeze o oglinda. În acest sens debităm la solicitarea clienților oglinzile indiferent de ce spațiu vorbim: oglinzi hol, oglinzi baie, oglinzi living sau oglinzi pentru lipit pe ușile de la mobilier. Pe lângă oglinda normală, mai avem câteva modele (culori) de oglinzi și anume: oglinda gri, oglinda bronz, oglinda cupru sau oglinda antichizată .